Tervehdys!
Päätin tuossa jokunen aika sitten laittaa blogin pystyyn, ja tovi sitä on yritetty tässä iltaisin aina hieroa. Olen saanut miehenikin tuhahtelemaan moiselle "hömpötykselle" :D
Ajattelinkin tässä nyt sitten tämän kunniaksi laittaa pienen arvonnan pystyyn. Pieni ehto siinä kuitenkin on, toivoisin että kommentoisit oman arviosi tästä minun blogin tyngästä ja siihen kehitysideoita, sekä mitä sinä toivot lukemaltasi blogilta.
Palkintona on tietenkin leivonta-aiheinen paketti, jonka arvonta suoritetaan
maanantaina 24.10.2016 klo 20.00.
Tämä sinisävyinen paketti sisältää
2pkt sinistä fun cakesin sokerimassaa,
massan siloittajan,
4 erikokoista kukkamuottia ja
muffinssi-aiheisen peltipurkin.
Onnea arvontaan!
Herkullisen näköinen blogi. Näin aloittelevana kakkuhäslääjänä blogista voisi löytyä mainintoja mitä pitää ehdottomasti ottaa huomioon kun esim kaulii sokerimassaa vaikka kakun päälle. Huoneenlämpöinen vai jääkaappi lämpöinen massa. Millä alustalla kannattaa kaulita yms.
VastaaPoistaTervetuloa bloggareiden joukkoomme, tämä bloginnpitäminen antaa paljon, mutta vie myös aikaa. Sinun blogiisi kun tulin sisään, se viehätti mua selkeydellään ja kirkkaudellaan. Se millaiseksi se muotoutuu ajan kanssa, tulet sitten huomaamaan, tai sit se on just tämä. Llähtökohta on jo hyvä ainakin. Onnea blogin pitoon, Irma Ihannekakun blogista
VastaaPoistaVarsin mielenkiintoiselta vaikuttaa , vaikka ammatiltani kokki ei tuo leipomuspuoli ole kuin ihan taviksen luokkaa. Toivomuksena helpot, yksinkertaiset neuvot myös taviksille😄😄
VastaaPoistaErilaisia niksejä toivoisin liittyen esim. pursotukseen, kakkupohjan tekoon ja koristeluihin. Blogisi näyttää sopivan yksinkertaiselta ja uskon että ajan mittaan saat muovailtua tästä vielä paremman! ����
VastaaPoistaKiva blogi! :) pursotuksen ja kakkujen koristeluiden opettelu itsellä vaiheessa ja olisi kiva saada niihin liittyviä postauksia :)
VastaaPoistaVaikuttaa hyvältä! Ite en niin välitä blogspotista blogialustana mutta itse sisältö on hyvää ja tykkään mm. siun kirjotustyylistä. Ite oon huomannut, että kuvista saa tosi pienellä vaivalla paremman näköisiä tekemällä ihan perusmuokkaukset esim. picasassa (värinsäätö, kontrastit ym - kannattaa itse testailla). Ja kivoja reseptejä tottakai lisää! Onnea uuteen alkuun! :)
VastaaPoista❤ Annika/ @katastrofigastronomi
katastrofigastronomi.wordpress.com
Vaikuttaa hyvältä! Ite en niin välitä blogspotista blogialustana mutta itse sisältö on hyvää ja tykkään mm. siun kirjotustyylistä. Ite oon huomannut, että kuvista saa tosi pienellä vaivalla paremman näköisiä tekemällä ihan perusmuokkaukset esim. picasassa (värinsäätö, kontrastit ym - kannattaa itse testailla). Ja kivoja reseptejä tottakai lisää! Onnea uuteen alkuun! :)
VastaaPoista❤ Annika/ @katastrofigastronomi
katastrofigastronomi.wordpress.com
Bolgillasi on Ihanan raikas ulkoasu! Itse pidän vaihekuvista ja mielestäni niiden laittamista kannattaa harkita, jos aikaa riittää.(ja jos muistaa työntouhussa). Esimerkiksi tuosta 18vuotis kakusta, jonka kuorrutus oli "likuvärjätty" olis kiva nähdä vaihekuvaa :)
VastaaPoistaKakkujen koristeluvinkkejä ja uusia ideoita koristella leivonnaisia.
VastaaPoistaIhastuttavan selkeät sivut.
hamalainentm@gmail.com
Kakkujen koristeluvinkkejä ja uusia ideoita koristella leivonnaisia.
VastaaPoistaIhastuttavan selkeät sivut.
hamalainentm@gmail.com
Hei! Blogisi ulkoasu on yksinkertainen ja blogi on helppolukuinen. Odottelen lisää kivoja reseptejä ja jään lukemaan blogiasi
VastaaPoista-Kertun kakkukaari
Kertunkakku@gmail.com
Hei! Blogisi ulkoasu on yksinkertainen ja blogi on helppolukuinen. Odottelen lisää kivoja reseptejä ja jään lukemaan blogiasi
VastaaPoista-Kertun kakkukaari
Kertunkakku@gmail.com
Blogi vaikuttaa kivalta ja selkeältä. Malttamattomana ootan uusi postauksia. Vaihekuvia leivonnaisista tai kakkujen koristeluista ois kivoja. texas-86 (at) hotmail.com
VastaaPoistaMun mielestä selkeät sivut. Ja kaikki reseptit kiinnostaa. Mukaan kivaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com
VastaaPoistaNyt on voittaja arvottu, ja hän on Teija Hämäläinen. Onnea voittajalle! Laitan sähköpostia tulemaan :)
VastaaPoista